Oskorri folk musika taldea da, Euskal Herriko beteranoena.

Sustraidun musika lantzen du 1972.etik,

"instrumentu tradizional eta modernuen arteko oreka" mantenduz.

Ibilbide luze honetan, hainbat kide eta kolaborazio eduki du taldeak,

baina hasieratik Oskorrin egon direnak:

- Natxo de Felipe

- Anton Latxa

- Bixente Martinez.

Hogeitahamabost urte baino gehiagoko karrera musikal batekin,

penintsulako folk-talde onena bezala katalogatuak izan dira.     

                                 GEHIAGO JAKITEKO

Diskografia:

1-Gabriel Arestiren Omenez (1976).

2-Mosen Bernat Etxepare 1545 (1977).

3-Oskorri (1979).

4-Plazarik plaza (1980).

5-Adio Kattalina (1982).

6-Alemanian euskaraz (1984).

7-Hau hermosurie (1984).

8-In fraganti (1986).

9-Hamabost urte eta gero hau (1987).

10-Datorrena datorrela (1989).

11-Hi ere dantzari (1991).

12-Badok 13 (1992).

13-Landalan (1992).

14-25 kantu-urte (Zuzenean, 1997).

15-Ura (2000).

16-Vizcayatik... Bizkaiara (2001).

17-Desertore (2003).

18-Doktor Do Re Mi (2005)

19-Banda band (2007).

20-Pub ibiltaria (1996- 2011)